Hva' kostern'?

 

Selvfølgelig vil du gerne kende til priserne for de ydelser, jeg tilbyder. Sådan har jeg det også selv, når jeg har brug for professionel hjælp.

For at jeg kan give en kvalificeret pris, så er der spørgsmål, som først skal afklares. Enkelte ting kan jeg dog heldigvis give en pris på her og nu. Se mere nedenfor.

 

Oplæg/undervisning:

Jeg genbruger gerne indhold fra tidligere oplæg, når jeg hyres til en opgave. Det er en del af min CSR-politikšŸ˜‰.

Samtidig er det med til at holde din udgift nede.

Jeg laver dog ikke 100% standardoplæg, for hvis jeg skal "fange" deltagerne, og skabe adfærdsmæssige forandringer, så er det vigtigt at referere til en virkelighed, deltagerne kan genkende. Det kræver research - nogle gange mere end andre.

I forhold til at give et pristilbud så spiller det også en rolle, om et oplæg/undervisning er online eller fysisk, antal deltagere, varigheden, antallet af sessioner og andre forskellige faktorer.

Kontakt mig derfor gerne uforpligtende, så kan jeg på baggrund af din forespørgsel hurtigt give en pris.

 

Karrieresamtale:

En karrieresamtale à en times varighed koster med fysisk fremmøde (Københavnsområdet) 1.500 kroner eks. moms. Hvis mødet er online, er prisen 1.300 kroner eks. moms. Hvis du køber et forløb på mere end 1 time, så giver jeg gerne rabat. Kontakt mig og hør nærmere. En karrieresamtale er i høj grad et spørgsmål om kemi, og derfor tager jeg gerne en indledende samtale på 15-20 minutter - uden beregning.

 

LinkedIn-samtale:

En LinkedIn-samtale (med fokus på eksempelvis profil, netværk eller indhold på LinkedIn) à en times varighed koster med fysisk fremmøde (Københavnsområdet) 2.500 kroner eks. moms. Med i prisen er en online opfølgningssamtale 1-4 uger efter af en ½ times varighed, samt en tjekliste til at optimere din LinkedIn-profil. Hvis det første møde er online, er prisen samlet 1.700 kroner eks. moms. Hvis du køber et forløb på mere end 1,5 time, så tilbyder jeg rabat. Kontakt mig og hør nærmere. En indledende se-hinanden-an-samtale på 15-20 minutter er naturligvis gratis og uforpligtende.

 

Konsulentarbejde:

Hvis din organisation har brug for input til LinkedIn-strategi, eller der er behov for individuel relationsrådgivning, så er min konsulent-timepris 1.400 kroner eks. moms, med mulighed for mængde-rabat.