Hva' kostern'?

 

Selvfølgelig vil du gerne vide min pris.

Sådan har jeg det selv, når jeg har brug for professionel hjælp.

For at jeg kan give en kvalificeret pris, så er der spørgsmål, som først skal afklares. Men enkelte ting kan jeg heldigvis give en pris på her og nu. Se mere nedenfor.

 

Oplæg/undervisning:

Jeg genbruger gerne indhold fra tidligere oplæg, når jeg hyres ind til en opgave. Det er en del af min CSR-politikšŸ˜‰. Samtidig er det med til at holde din udgift nede.

Men jeg laver ikke 100% standardoplæg.  For jeg ved erfaringsmæssigt, at hvis jeg skal "fange" deltagerne og skabe adfærdsmæssige forandringer, så er det vigtigt at referere til en virkelighed, deltagerne kan genkende. Det kræver research. Og nogle gange er behovet for at opfinde den dybe tallerken større end andre gange.

I forhold til at give en pris så spiller det også en rolle om et oplæg/undervisning er online eller fysisk, antal deltagere, varigheden, antallet af sessioner og forskellig andre faktorer.

Kontakt mig derfor gerne uforpligtende - så kan jeg på baggrund din forespørgsel hurtigt give en pris.

 

Karrieresamtale:

En karrieresamtale af en times varighed koster med fysisk fremmøde (københavnsområdet) 1.250 kroner eks. moms. Hvis mødet er online er prisen 1.100 kroner eks. moms. Hvis du køber et forløb over 3 eller 5 timer, så giver jeg gerne rabat. Kontakt mig og hør nærmere. En karrieresamtale er i høj grad et spørgsmål om kemi og derfor tager jeg gerne en ½ times indledende samtale uden beregning.

 

LinkedIn-samtale:

En LinkedIn-samtale (med fokus på fx profil, netværk eller indhold på Linkedin) af en times varighed koster med fysisk fremmøde (københavnsområdet) 1.250 kroner eks. moms.Hvis mødet er online er prisen 1.100 kroner eks. moms. Hvis du køber et forløb over 3 eller 5 timer, så yder jeg rabat. Kontakt mig og hør nærmere. Den første ½ times indledende samtale er gratis og uforpligtende.

 

Konsulentarbejde:

Hvis din organisation har brug for input til LinkedIn-strategi eller der er behov for individuel relations-rådgivning, så er min konsulent-timepris 1.000 kroner eks. moms.