Karriereudvikling

Er du kørt fast i dit arbejdsliv uden at ane hvilken retning, du skal sigte mod?

Eller har du mistet dit arbejde, og har brug for den helt rigtige sparringspartner til dit outplacement-forløb?

Så kan jeg måske gøre en forskel for dig.

Men kun måske - for kemien er altid afgørende.

Læs lidt om min baggrund her, og kontakt mig gerne for en uforpligtende snak, så vi kan finde ud af, om kemien er til stede.

Min baggrund

Erhvervserfaring:

Fra 2006-2013 arbejdede jeg som konsulent i DM (tidl. Dansk Magisterforening), og i den forbindelse holdt jeg masser af karriererelaterede oplæg, CV- og ansøgningstjek samt karrieresamtaler.

 

Uddannelse:

Cand.mag. i historie og psykologi, AU.

 

Videreuddannelse:

I 2010 tog jeg en coach-uddannelse hos Attractor (nu Mannaz), og i 2019 tog jeg en proceslederuddannelse hos Copenhagen Coaching Center.

 

Personlige egenskaber:

Det siges, at jeg er tillidsvækkende - og det er nok én af grundene til, at jeg ofte oplever, at personer jeg lige har mødt, hurtigt betror sig til mig om deres private forhold. Måske spiller min nysgerrighed også ind, for jeg er rigtig god til at stille spørgsmål - også dem, der er udfordrende.

 

 

 

Det tilbyder jeg

 

Karrieresparring: 

Karrieresparring består som regel af 3-5 samtaler, hvor din karriere og dine udfordringer/ønsker og mål, er i fokus. Samtalerne har typisk en varighed på 1 time, og afholdes online eller fysisk.

En pakke bestående af 3 samtaler (online), hver af en times varighed, koster 3.500 kroner eks. moms.

 

Karriereforløb (outplacement): 

Da den enkeltes behov ofte varierer meget, laver jeg altid et individuelt forløb.

Kontakt mig for mere info.

 

Oplæg/undervisning:

Jeg holder løbende oplæg/undervisning i karriererelaterede emner i bl.a:

✅Jobsøgning generelt

✅Brug af LinkedIn som jobsøgningsværktøj

✅Det gode CV og den gode ansøgning

✅Nervøsitet, og hvordan den bliver din ven

✅Den kreative møver (hvordan du via kreativitet får møvet dig frem til jobbet)

Giv mig et uforpligtende kald på 28 73 99 77

Christina Madsen, udviklingskonsulent

"Jeg har siden maj 2019 fået karriererådgivning af Thorleif.

I en tid hvor tilbuddene ellers var mange, blev mit forløb og samarbejde med Thorleif i høj grad dét, der gjorde forskellen. Både som rådgiver, sparringspartner og menneske er Thorleif skarp, betænksom og gavmild. Som jobsøgende blev jeg mødt med forståelse, konkrete løsningsforslag og kærlige skub ud i forandring. Som erfaren kandidat med en ukonventionel profil har det været min oplevelse, at klassisk karriererådgivning kommer til kort.

Thorleif besidder stor indsigt i offentlige arbejdspladser og private virksomheder, samt kan trække på egne erfaringer som selvstændig. Dette giver et perfekt afsæt til at tænke ud af boksen og se muligheder, vi andre ikke kan.

Da jeg indledte mit samarbejde med Thorleif efter længere tids ledighed, skabte det en fornyet dynamik, og gav ny inspiration til både stillingstyper, brancher, veje ind og ikke mindst netværk.

Men det mest afgørende har været hans evne til at se mig, så det midt i de mange konkurrerende tilbud reelt blev et individuelt forløb med blik på både kompetencer, profil, personlighed, svagheder og drømme. Det har uden tvivl været en afgørende faktor for, at jeg kom i job!"

35-årig mand, ejendomsmægler

"Jeg mødte Thorleif til et privat arrangement, og blev med det samme draget af hans anderledes tilgang og pudsige spørgsmål i vores samtale.

Mange ville nok have accepteret de fleste udlægninger fra en komplet fremmed, men ikke Thorleif. Han fik sagt ”hvorfor egentlig det” rigtigt mange gange.

Så da jeg få måneder senere stod i en situation, hvor jeg manglede en mentor, som kunne hjælpe mig i det stormvejr, mit arbejdsliv var blevet, var jeg ikke i et sekund i tvivl om, hvem der skulle spørges. Han var med ombord med det samme, og det udmøntede sig i en række samtaler hen over et år, hvor jeg fik taget nogle svære arbejdsmæssige valg, og er i dag på den, for mig, rette hylde i min karriere.

Jeg vil klart anbefale ham som mentor/samtalepartner, han fik givet mig modet til at rykke plasteret af."