Roskilde Søndre Sogn - Jakobskirken

For Jakobskirken i Roskilde faciliterede jeg en heldagsworkshop om GDPR.

Workshoppen første del bestod af undervisning i forordningens centrale principper og begreber. I den anden del af workshoppen faciliterede jeg en proces, hvor jeg i samarbejde med de cirka 10 deltagere identificerede de arbejdsgange i hverdagen, som inkluderer persondata.

På den baggrund kom vi omkring de vigtigste ting vedrørende persondatalovgivningen, samtidig med at menighedsrådet fik en klar idé om hvilke forretningsgange med persondata, som de skulle være særligt opmærksomme på fremover.

" Thorleif har bistået Jakobskirken med at skabe overblik over reglerne omkring persondata i spændingsfeltet mellem det at være en forening for folkekirkemedlemmer og det at være offentlig myndighed, der varetager den grundlæggende registrering af persondata i CPR.

Thorleif har givet en jordnær introduktion til ansatte, præster og menighedsrådsmedlemmer om de regler, der kan synes så svære at håndtere. Nu er vi klædt på til agere i de forskellige roller, Folkekirken har – takket være en god guidning af Thorleif."

Søren Egemar Knudsen, Administrativ leder, Roskilde Søndre Sogn

Lad os tale sammen

Giv mig gerne et uforpligtende kald på 28 73 99 77 eller send mig en e-mail på [email protected].

Alternativt, kan du udfylde formularen og jeg ringer dig op.

Bemærk - du bliver IKKE tilmeldt et nyhedsbrev når du anføre din e-mail.

Se min persondata-deklaration her