ARK, Advokatfirma

Som HR- og udviklingsansvarlig i ARK advokatpartnerselskab ville Pernille Rysgaard Utzon-Frank gerne gøre virksomhedens cirka 30 ansatte og partnere mere aktive og komfortable med LinkedIn, og dermed mere synlige overfor klienter såvel som nye kollegaer.

Pernille spurgte derfor, om jeg kunne hjælpe. Det mundede ud i et forløb, der bestod af to online sessioner à 1 times varighed samt to fysiske oplæg for henholdsvis partnergruppen samt alle ansatte.

Mellem de enkelte sessioner/oplæg monitorerede jeg, hvorvidt undervisningen reelt havde en effekt. Det gjorde jeg, ved at se om de enkelte profiler blev opdateret, om antallet af følgere voksede mm.

”Alle var meget spændte, da den første online-session gik i gang, men lynhurtigt fik Thorleif skabt et rum, hvor det blev naturligt at stille spørgsmål og åbne op for ens egne oplevelser med brugen af LinkedIn som socialt medie. Det gjorde, at vi lynhurtigt kom i gang med at rykke os fagligt. Efter den første lektion sendte Thorleif hjemmeopgaver ud, hvilket sikrede en naturlig adfærdsændring.

Forløbet med Thorleif skabte et rigtig godt udgangspunkt og en fælles referenceramme for brugen af LinkedIn, hvilket har været enormt værdifuldt, når vi i virksomheden efterfølgende har begået os på LinkedIn.

Jeg vil klart anbefale andre at tage fat i Thorleif, hvis du har brug for hjælp til at navigere i LinkedIn-verdenen”.

Pernille R. Utzon-Frank

Lad os tale sammen

Giv mig gerne et uforpligtende kald på 28 73 99 77 eller send mig en e-mail på [email protected].

Alternativt, kan du udfylde formularen og jeg ringer dig op.

Bemærk - du bliver IKKE tilmeldt et nyhedsbrev når du anføre din e-mail.

Se min persondata-deklaration her

Se min persondata-deklaration her

Videokursus:

LinkedIn for jurister - styrk dit netværk og brand

I samarbejde med ADVOkurser, har jeg udarbejdet dette videokursus særligt målrettet jurister/advokater.

Hvis du ikke allerede via din arbejdsgiver har adgang til ADVOkurser, så læs her mere om hvordan du får adgang.